background image

Båtmotorer är det bästa jag vet!

En gång i världen var jag flygmotoringenjör och arbetade med både Draken och Viggen. Men numera är det båtmotorer för hela slanten!
Jag kan inte bara skruva i båtar, utan även köra dem. Mina examina är Fartygsbefäl klass VIII och Maskinbefäl klass VIII. Dessutom har jag certifikat för Handhavande av snabba fartyg, 35 knop eller mer. Service och eftermarknad är ett område som jag har gedigen erfarenhet av genom tidigare anställningar på Volvo Aero, Scania, Pon Power Caterpillar och Rindö Marine.

Inom Volvo Aero ansvarade jag bland annat för service och underhåll av gasturbiner i Marinens robotbåtar typ Norrköping. Som servicechef på Rindö Marine var jag med och utvecklade företagets hela serviceorganisation.

All denna erfarenhet och kunskap har jag trattat ner i ett eget företag inom marin service och försäljning av reservdelar. Företaget är auktoriserat Volvo Penta Service Center.I mån av tid arbetar jag även som utbildare av maskinbefäl vid Sjöskolan på Beckholmen i Stockholm och som teknisk konsult till företag och privatpersoner.